Asperges op Vlaamse wijze 16,50
Asperges met gerookte zalm en mousseline 17,50
Gebakken octopus / aioli / gemarineerde tomatensla 18,50
Franse artisjok / Coppa / Parmesan / pijnboompitten 18,50
Oester grevelingenmeer n°2 natuur 18,50
6 stuks
Boeuf Stroganoff 29,50
Paprika / champignons / rijst
Zeewolf in bouillon “Dashi” 29,50
Wortel / sojascheuten / brocolini / aardappelschijfjes
Asperges op Vlaamse wijze 26,50
Asperges met gerookte zalm en mousseline 28,50
Yoghurtmousse 10,50
Rabarber / aardbei / vlierbloesem
Graag houden wij rekening met uw speciale wensen, eventuele diëten en allergieën. De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.
Om u een vlotte bediening te garanderen vragen wij u vriendelijk om vanaf 5 personen uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten.
Bedankt voor uw begrip.
Het hele Brasserie team.
Tapasbordje "De Brasserie"Grissini met Gandaham / zongedroogde tomaten / olijven / ansjovis / pecorino / chorizo
Gemengde warme borrelhapjes (15 stuks)Calamares / gefrituurde scampistaartjes / bitterballen / vlammekes / kippenboutjes
Bruschetta met tomaten / look / sjalot
Pannenkoeken suiker
Pannenkoeken siroop
Pannenkoeken confituur
Pannenkoeken met ijs en warme chocoladesaus
Normandische pannenkoek geflambeerd met Calvados
Kinder portie filet pure met frietjes
Kinder hamburger met frietjes
Kipfilet met appelmoes en frietjes
Kinderspaghetti
Kinderlasagne
Huisbereide lasagne
Spaghetti bolognaise
Wrap / kippenreepjes / sla / currydressing
Authentiek koninginnehapje
Salade niçoise met gegrilde verse tonijnAnsjovis / olijven / eitje / boontjes / rode ajuin / brood
Salade folleGrijze garnalen / tempura scampi / gerookte zalm / Gandaham / Italiaanse steak tartaar / brood
Caesar salade met krokante kipCroutons / parmasan / Romeinse sla
Salade geitenkaasSpek / appel / rozijnen / honing / pijnboompittjes
Duo van kaas- en garnaalkroket
Rundscarpaccio
Parmesan schilfers / pijnboompitten / rucola / crème van balsamico
Sint-Jacobsvruchten
Crème van spinazie / bladerdeegje / krabvlees
Tomatenroomsoep
Tijgerscampi's "De Brasserie" (pittig)
Tijgerscampi's met lookboter
Tonijn op twee wijzen
Tartaar / crunchy / granité van appel en Hendrickx gin
Gegrilde rib eye Argentinië 4w gerijpt (300gr.)*
Ierse filet pure (250gr.)*
*met verse frietjes. Sauzen: peperroom, béarnaise, champignonroom of saus "De Brasserie"
Gevulde Mechelse koekoek
Mozzarella / Gandaham / zongedroogde tomaten / basilicum / courgette / aubergine / gebakken aardappelen
Slow cooked spare-ribs
Kool-venkel slaatje / gevulde aardappel in de schil
Steak tartaar (natuur of bereid) / frietjes
Tijgerscampi's "De Brasserie"
Pittig / verse linguine
Tijgerscampi's in lookboter / verse frietjes
Gegratineerd vispannetje "De Brasserie"
Zalm / kabeljauw / vis van de dag / gamba / julienne groentjes / puree
Kabeljauwfilet
Witte- en groene asperges / grijze garnalen / puree / dille
Gebakken zeetong
Hoeveboter / slaatje / verse frietjes
Pasta pesto
Spaghetti / tomaat / look / basilicum / pijnboompitten
Groentelasagne
Geitenkaas / aubergine / courgette / tomaat
Quinoa Caprese
Tomaat / Mozzarella / courgette / tomatade / basilicum / rucola
Huisgemaakte mayonnaise
Gebakken champignons
Gemengde sla
Witloofsla
Warme groenten
Huisgemaakte tiramisu met speculaas
Chocomousse
Crème brûlée
Kolonel
Citroensorbet / vodka
Appelstrüdel met vanille-ijs
Coupe vanille
Coupe dame blanche
Coupe advocaat
Coupe brésilienne
Coupe mokka
Bananasplit
Trio van sorbet
Café glacé
Kinderijsje
Milkshake mokka of vanille
Milkshake banaan
Milkshake chocolade